≡ Menu

Apartmaji na Murterju

Če bi radi preverili kateri apartmaji na Murterju so še prosti, kakšna je ponudba in cena, ste se ustavili na pravi strani. Preko te strani lahko preverite onudbo apartmajev na otoku Murter ali za iskanje uporabite spodnji apartmajev. Tako lahko enostavno preverite vse apartmaje na Murterju, ki so prosti v vaših željenih termini in jih rezervirate po najnižji ceni.

Iskalnik Apartmaji otok Murter

Booking.com

Apartmaji na Murterju

Apartmaji Vilma (Murter) ***

Na krasni lokaciji z razgledom na morje in v bližini zaliva Slanica se nahajajo apartmaji Vilma. Na voljo so trije apartmaji, primerni za 3-5 oseb. Svetli, prostorni in sodobno opremljeni apartmaji vključujejo balkon z razgledom, satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Na območju hiše lahko dostopate do wi-fi omrežja.

Pred hišo je manjši vrt, kjer se lahko družite ali pečete hrano na žaru. Plaža Slanica je oddaljena 5-10 minut, središče Murterja pa 1km.

Več info in rezervacija

Apartmaji Haus Lili (Jezera) ***

Apartmaji Haus Lili stojijo v središču kraja Jezera in nudijo lep razgled na manjše ribiško pristanišče. V sklopu nastanitve se nahaja 6 apartmajev, kateri sprejmejo 2-4 osebe. Apartmaji nudijo televizijo, brezžični internet ter klimatsko napravo, na prostem so manjše verande oz. balkoni. Na manjšem dvorišču je tudi prostor za žar in druženje.

Plaža za manjšo marino je oddaljena 5 minut hoje, v bližini pa najdete različne restavracije in tudi trgovino.

Več informacij

Apartmaji Marti (Murter) ***

Apartmaje Marti boste našli ob mirni uličici v središču Murterja, 400m oddaljene od mestne plaže. Ponujajo vam pet apartmajev za 2-4 osebe, opremljenih z klimo, televizijo ter balkonom ali teraso. Po potrebi se lahko dogovorite za dodatno ležišče ali otroški stolček. Vsak apartma nudi lep razgled na mesto in morje.

Supermarket je oddaljen 200m, plaža Slanica pa 800m.

Več info o apartmaju

Apartmaji Sanda (Murter) ***

Apartmaji Sanda se nahajajo v bližini priljubljene plaže Slanica pri Murterju. Na voljo je pet družinskih apartmajev za 4 osebe, kateri nudijo balkon s pogledom na morje. Vsak apartma nudi klimo in televizijo, možen je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Pred hišo je vrt z veliko sence, uporabljate lahko tudi pribor za žar. Ob večerih se lahko sprehodite v 1km oddaljeno živahno središče mesta.

Več info in rezervacija

Apartmaji Pavlič (Betina) ***

Med apartmaji na Murterju se nahajajo v obnovljeni stavbi na lepi lokaciji v Betini apartmaji Pavlič. Izbirate lahko med 5 komfortnimi apartmaji za 4-6 oseb ter manjšim studiem za 2 osebi. Apartmaji so opremljeni z klimo, brezžičnim internetom, LCD televizijo ter teraso oz. balkonom.

Na vrtu pred hišo je manjši zunanji bazen, terasa za sončenje ter prostor za žar. Najbližja plaža je oddaljena 2 minuti, 5 minut sprehoda pa je do središča Betine na eni in Murterja na drugi strani.

Več info in rezervacija

Apartma Mario (Murter) ***

Apartma Mario stoji na lepi lokaciji, tik ob marini Hramina v Murterju. Prostoren apartma z tremi spalnimi sobami sprejme do 6 oseb, nudi pa klimatsko napravo, LCD televizijo ter brezžični internet. Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki.

Hiša nudi veliko pokrito teraso na kateri lahko tudi pečete na žaru ali pa se družite ob igri, sproščanju, ipd…

Plaža Kolentum je oddaljena 10 minut, mestna plaža pa 15 minut sprehoda. Trgovina in gostinski lokali so v bližini nastanitve.

Več info in rezervacija

Apartmaji na Hrvaškem in drugod

V kolikor želite apartma na otoku Murter v prav določenem kraju, vpišite ime kraja v spodnje polje in preverite ponudbo. Prav tako lahko vpišete katerikoli kraj na Hrvaškem ali drugod in preverite prenočišča po najnižji ceni.

S pomočjo zgornjega isklanika lahko preverite tudi druge apartmaje na Hrvaškem. Na strani mobilne hiške pa si lahko ogledate ponudbo hišic v kampih na Murterju. Apartmaji na Murterju so še vedno najbolj popularno prenočišče, najdete pa tudi številne druge oblike.

apartmaji na murterju po ugodni ceni